ANA HOSPITALITY GROUP
REZERVARE CAMERA

REZERVARE CAMERA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Alege data sosirii si data plecarii

Inchide

Receptioner

REZERVA MASA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.
Principala activitatea a unui recepţioner hotel este aceea de a prelua şi înregistra rezervările clienţilor, de a-i primi şi caza pe aceştia si de a întocmi actele necesare. De asemenea, recepţionerul promovează serviciile oferite clienţilor, soluţionează toate solicitările înregistrate, mediază eventuale conflicte care pot apărea, dar rezolvă şi reclamaţiile clienţilor. Deoarece relaţia între el şi client trebuie să fie una optimă, rezolvarea în timp util şi în bune condiţii a tuturor problemelor ocazionale este foarte importantă.

La capitolul responsabilităţi, titularul postului răspunde pentru calitatea serviciilor de informare, rezervare şi cazare, răspunde pentru rezolvarea eficientă a problemelor apărute pe parcursul desfăşurării activităţii.

Cel ce aspira la un asemenea post are nevoie de studii de calificare în domeniu, trebuie să cunoască piaţa de produse hoteliere şi particularităţile ei, să aibă cunoştinţe de operare pe calculator (Windows, Word, Excel), cunoasterea operarii in sistemul Fidelio şi, nu în ultimul rând, să cunoască foarte bine două limbi de circulaţie internaţională. Un bun recepţioner hotelier are abilităţi foarte bune de comunicare şi negociere, de planificare şi organizare, capacitate de a lua decizii rapide, eficiente şi responsabile. Aspectul fizic plăcut, prezenţa agreabilă, amabilitatea sunt de asemenea puncte forte ale acestui post.

Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti un e-mail la office@goldentulipsibiu.ro insotit de scrisoarea de intentie.
Click aici pentru a aplica

  Review-uri  

M-am simtit minunat! Va multumesc mult.
M-am simtit minunat 23.03.2013 Vezi review-ul scanat » Vezi toate review-urile »

  Newsletter  

Abonează-te la acest newsletter pentru a primi ultimele noutăţi şi oferte.